Bibob-stifter igen klar i telekulissen

Frank Rasmussen, som torsdag solgte sit seneste selskab til Telenor, gør klar til et comeback i telebranchen.

Frank Rasmussen gør klar til sit næste selskab - i telebranchen... Foto: Jeppe Bøje Nielsen, Scanpix Fold sammen
Læs mere

»Det kan da godt være, at jeg lige tager mig en weekendtur eller noget - så går jeg i krig.«

Telmore- og Bibob-stifter Frank Rasmussen gør klar til at søsætte sin næste virksomhed, og han bliver i telebranchen, som han revolutionerede med Telmores selvbetjeningskoncept.

»Jeg beskæftiger mig jo med at starte virksomheder, og det har jeg tænkt mig at blive ved med. Jeg har fået dejligt megen erfaring i telebranchen, så måske vil jeg slå mine folder her igen - men måske bliver det geografisk et andet sted end i Danmark,« siger Frank Rasmussen til Business.dk, efter at Telenor torsdag købte hans MVNO Systems, der sælger nøglefærdige løsninger til mindre mobilselskaber.

Største kunde er Onfone

Han vil ikke oplyse, hvad Telenor har betalt(»men når der er en glad køber og en glad sælger, er det en god pris«), men selv har han trukket sig tilbage fra virksomheden og følger ikke med i købet.

»Allerede sidste år udtrykte jeg ønske om at se MVNO Systems som en del af en operatør (teleselskab, red.), og jeg udtrådte i slutningen af 2010 som direktør for at hellige mig at nå dette mål,« forklarer han.

Paradoksalt nok er MVNO Systems største kunde Onfone, det lavprisselskab, som TDC købte i går, onsdag, og nu vil flytte samtlige kunder fra Telenors til TDCs eget mobilnet.

»Inden Onfone kom på vor platform, var Onfone intet. Det har vist, at man kan vokse markant, når man er på en teknisk platform, der bare fungerer. Så vi tillader os at tage en del af æren for kundetilfredsheden, som bare er skudt i vejret,« siger Frank Rasmussen.

Iværksættergenet er urørt. Der skal ske noget - snart.

»Det er nu sjette gang, at det lykkes mig at sælge en virksomhed. Det fortæller, at jeg er dybt engageret, og at det er det, jeg vil. Den store fornøjelse at arbejde med den slags udfordringer vil jeg fortsat unde mig selv,« fastslår han.