Bibob følger efter TDC og Telia med prisstigning

Telenors lavprisselskab Bibob følger nu efter TDC og Telia med prisstigninger på de billigste abonnementer. Det fremgår af Bibobs hjemmeside, hvor det billigste abonnement er sat op med 10 kr. til 99 kr.

Foto: Torkil Adsersen

- Telenors discountbrand Bibob er fulgt efter TDC og Telia og har hævet priserne på sit mobilabonnement. Det billigste koster nu 99 kr., hvor det tidligere lå på 89 kr. Mobilmarkedet har længe sukket efter højere priser. Og det begynder vi nu for at alvor at se kommer, siger Mads Zink, chefhandler i Danske Bank, til Ritzau Finans.

Aktien i TDC reagerede umiddelbart på den nye oplysning med en stigning. Aktien ligger onsdag eftermiddag til en stigning på 2,2 pct. til 35,60 kr.

- TDC's aktiekurs er stadig 30 pct. lavere, end den var 1. august. Med de stigende mobilpriser, vi ser nu, er det det helt rigtige tidspunkt at købe aktien på. Vores target ligger på 45 kr., siger Mads Zink.

TDC satte som det første selskab prisen op på de billigste mobilabonnementer hos TDC, Telmore, Yousee og Fullrate med 10 kr. om måneden for alle nye kunder. Det skete i sidste uge. I denne uge fulgte Telia efter ved at hæve prisen på selskabets billigste abonnement i Danmark.