Bestseller-milliardær vil ikke skyde flere penge i kapitalhungrende Stylepit

Bestsellers ejer, Anders Holch Povlsen, lukker nu for pengekassen, og dermed må netbutikken Stylepit søge kapital andre steder.

Anders Holch Povlsen, Bestseller. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Storaktionær i den danske netbutik Stylepit og Bestseller-ejer Anders Holch Povlsen er ikke en af de investorer, der skal være med til at redde netbutikken.

Det skriver Børsen.

Stylepit, der tidligere hed Smartguy, udsendte ellers mandag en fondsbørsmeddelelse om, at virksomheden arbejder på en kapitalforhøjelse på op mod 50 mio. kr., og at en aftale med et konsortium skal sikre de 35 mio. kr. Men det bliver altså uden Anders Holch Povlsens Bestseller-millioner.

»Vi er ikke en del af investorgruppen, og vi er ikke i dialog med selskabet. Vi har ikke yderligere kommentarer,« skriver Anders Holch Povlsen via sin kommunikationsdirektør Mogens Werge i en mail til Børsen.

Dermed står det heller ikke klart, om Holch Povlsen er på vej helt ud som aktionær.

Til Børsen forklarer Stylepits adm. direktør Marc Jeilman, uden at sætte navne på, at det er mange forskellige investorer, der er på vej ind i Stylepit, og at de har haft travlt at finde dem. Han løfter dog sløret for, at der bliver to interne investorer, der fylder godt, og at han selv er den ene af dem.

Der bliver sat navne på investorerne på selskabets ekstraordinære generalforsamling d. 23. juni.