Bestseller klæ'r danske sportsstjerner på

Når de danske sportsstjerner går ind på det olympiske stadion i Rio de Janeiro næste sommer, vil de være iført tøj fra Vero Moda og Jack & Jones. Bestseller og DIF indgår OL-samarbejde for tredje gang i træk.

Bestseller og sportsstjerner udvikler sammen det tøj, atleterne skal have på, når de går ind på det olympiske stadion næste sommer. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Danmarks største sportsstjerner bliver iført tøj fra Bestseller, når de i sommeren 2016 går ind på det olympiske stadion i Rio de Janeiro.

Modekoncernen har nemlig endnu engang indgået et samarbejde med Danmarks Idrætsforbund (DIF), som betyder, at Bestseller leverer en særligt udviklet kollektion til de danske OL-atleter.

Tøjkollektionen udvikles i samarbejde med en række topatleter, blandt andre håndboldspilleren Louise Burgaard og kajakroeren Rene Holten Poulsen. De skal være med til at give input til både funktioner og stil.

Det er Bestsellers mærker Jack & Jones og Vero Moda, som designer og leverer tøjet til OL.

Hos Bestseller glæder man sig ifølge kommunikationsansvarlig Jesper Stubier til at se de danske atleter i tøjkollektioner fra den danske modekoncern.

»I Bestseller er vi stolte over at levere den officielle olympiske kollektion til de danske atleter,« siger Jesper Stubkier.

Det er ikke første gang, Bestseller leverer tøj til de danske topatleter. Både ved OL i London i 2012 og ved OL i Beijing i 2008 samarbejdede DIF med Bestseller om paradetøjet.

»Vi er meget glade for, at Bestseller ønsker at gentage succesen og igen vil klæde Danmarks OL-atleter på. Vi ved, at virksomheden og designerne gør alt, hvad de kan, for at skabe den bedste OL-tøjkollektion nogensinde i samarbejde med atleterne,« siger Morten Rodtwitt, som har ansvaret for de olymiske kampagner.

Bestseller er Danmarks største modekoncern og omsatte i 2014 for 20 milliarder kroner.