Bestseller: Hvor skal vi stille privat-jetten?

Tøjkoncernen Bestseller har købt et parkeringshus i Billund Lufthavn, og vil bygge en hangar med plads til firmaets private jets.

Foto: FABRICE COFFRINI

De har pladsproblemer i Besteller. Men det er ikke sådan at der mangler lagerplads til tøjkoncernens mange produkter. Næ, det er såmænd pladser til tøjfirmaets private jets der mangler. Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

Bestseller har derfor købt et gammelt parkeringshus i Billund Lufthavn med den plan for øje at rive p-huset ned og i stedet bygge en hangar til firmaets private jets.

Læs også: Nye tab til Bestseller-direktør

Kommunikationschef i Bestseller, Bo Terp, bekræfter over for Vejle Amts Folkeblad handlen, men derudover har han ikke noget at tilføje til historien.

Investeringslysten lever

Avisen har dog talt med kilder, der fortæller at koncernen er klar til at lægge millioner i den nye hangar, og at der er planer om at købe flere privatjets.

Familien Holck Povlsen, der ejer Bestseller, er Danmarks tredje rigeste familie, kun overgået af Mærsk McKinney-Møller og Lego-familien Kirk Kristiansen.

Læs også: Bestseller dømt i stor plagiat-sag

Det stod da også klart, at investeringslysten lever i familien Holck Povlsen da de i februar købte strøgejendommen Amagertorv 10, som huser Illums Bolighus for den nette sum af 323 millioner kroner.