Bestseller-ejer gennemfører købet af Stylepit

Investeringsselskabet Aktieselskabet af 14.10.2012, som ejes af Bestseller-ejeren, Anders Holch Povlsen, har fået grønt lys til en overtagelse af lidt mere end 83 pct. af aktierne i Stylepit og vil nu overveje hvilke tiltag, der skal iværksættes.

Anders Holch Povlsen, Bestseller. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det oplyser Stylepit fredag morgen i en meddelelse til fondsbørsen.

- Således venter vi at komme med en udmelding herom i løbet af næste uge, lyder det fra tilbudsgiveren i meddelelsen.

Sagen udspringer af, at Aktieselskabet af 14.10.2012 den 16. september gav et frivilligt og betinget købstilbud til aktionærerne i Stylepit i henhold til et tilbudsdokument af samme dato. Efterfølgende blev tilbudsperioden af flere omgange forlænget til den 10. december klokken 16 dansk tid.

Allerede ved forrige tilbudsperiodes udløb - den 24. november - var betingelsen om opnåelse af mindst 50,01 pct. af aktierne og stemmerettighederne, inklusive aktier ejet af tilbudsgiveren, opfyldt.

Ved den forlængede tilbudsperiodes udløb den 10. december klokken 16 havde tilbudsgiveren modtaget yderligere tilsagn om accept af købstilbuddet.

Ifølge den foreløbige optælling har tilbudsgiveren modtaget accepter for samlet 656.826.029 stk. aktier, som sammen med de aktier, som tilbudsgiveren ejer i Stylepit, svarer til 83,44 pct. af aktierne og stemmerne i Stylepit.

Tilbudsgiveren har nu også modtaget samtlige fornødne godkendelser fra konkurrencemyndighederne og har konstateret, at samtlige betingelser for tilbuddet er opfyldt. Købstilbuddet vil således blive gennemført.

Købstilbuddet vil blive gennemført i dag, fredag, med ventet afvikling 15. december 2015.