Berlusconi - nu til iPhone

Først tog han fat på Mussolini. Nu serverer han Silvio Berlusconis taler og bemærkninger direkte til Apples mobiltelefon.

Den italienske premierminister Silvio Berlusconi er nu klar, direkte på iPhone. Foto: Andreas Solaro, AFP/Scanpix Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det er kun et døgn siden, at det blev lagt ud. Alligevel - og selv om der skal betales næsten seks kroner for det - er det allerede det 30.-mest hentede program til Apples iPhone i Italien.

Den 25-årige programmør Luigi Marino fra Napoli har stor succes med sit iSilvio-program. Via Apples særlige netbutik kan man købe iSilvio til sin iPhone-telefon og dermed få adgang til en syndflod af taler og alt øvrigt om den italienske premierminister Silvio Berlusconi

Luigi Marino har tidligere skabt et tilsvarende program om den fascistiske diktator Benito Mussolini, der regerede Italien mellem 1922 og 1945. Her får man 100 af hans taler.

iSilvio rummer en biografi over den kontroversielle Berlusconi, hans taler, et videoklip og en samling af de bedst kendte bemærkninger fra den politiske karriere.

Luigi Marino understreger over for nyhedsbureauet Bloomberg, at han ikke er medlem af eller tilknyttet til Silvio Berlusconis regeringsparti.