Berlingske Media sælger og køber ugeaviser

Mediekoncernen sælger fire af sine titler fra i det midt- og vestsjællandske område og investerer i stedet i tre etablerede ugeaviser i det Københavnske område.

Berlingske's avis trykkeri i Slagelse. Fold sammen
Læs mere
Foto: Søren Bidstrup
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

De frasolgte ugeaviser i det midt- og vestsjællandske område er Lokalbladet Ringsted, Sorø Avis, Korsør Posten /Skælskør Avis og Ugeavisen Slagelse, som er solgt til Sjællandske Medier.

Frasalget er et led i Berlingske Medias plan om, at koncentrere kræfterne i områder, hvor koncernen i forvejen står stærkt. Netop derfor har koncernen opkøbt tre lokale ugeaviser i det københavnske område. Lokalavisen Valby-Sydhavnen, Lokalavisen Vanløse-Grøndal og Lokalavisen Brønshøj Husum indgår fra 1. januar 2012 i Berlingske Lokale Medier.

Her er sælgeren Ib Helge, der nu er fyldt 69 år, og som har ønsket et generationsskifte for de københavnske lokalaviser.

Koncernchef i Berlingske Media, Lisbeth Knudsen, siger:

”Vi ejer i forvejen otte lokale ugeaviser i det københavnske område, så det giver rigtig god mening at tilføre endnu tre centrale titler. Vi er meget glade for at have fået denne mulighed tilbudt, og vi ser gode muligheder for at udvikle aviserne."