Berlingske Media sælger Netdoktor

Som følge af virksomhedens nye strategi sælger Berlingske Media Netdoktor Media A/S til et partnerskab anført af Netdoktors administrerende direktør.

Rikke Esbjerg, læge og direktør, køber sammen med partnere Netdoktor ud af Berlingske Media Fold sammen
Læs mere
Foto: Nikolai Linares
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Berlingske Media har solgt Netdoktor Media A/S til Netdoktor Partners Aps, som er et partnerskab mellem Netdoktors administrerende direktør Rikke Esbjerg og tidligere medarbejdere i Netdoktor. Overdragelsen sker pr. 1. januar 2016.

»Vi har i Berlingske Media været rigtig glade for samarbejdet, men vi har nu lagt en ny strategi, hvor vi fokuserer på vores kerneforretning, de tre brands Berlingske, BT og Weekendavisen. Det betyder, at vi skal have færre aktiviteter omkring vores kerneforretning, og derfor giver det god mening for os at sælge Netdoktor fra, og jeg er glad for, at Rikke Esbjerg nu kan drive Netdoktor videre i et nyt regi,« siger Bjarne Munck, konst. adm. direktør for Berlingske Media.

»Jeg glæder mig til, sammen med mit faste team af medarbejdere at lægge en ny strategi for Netdoktor og at udvikle vores stærke brand i de kommende år. Jeg har sat pris på samarbejdet med Berlingske Media, men det giver god mening, at vores veje skilles, nu hvor virksomhedens fokus er ændret,« siger Rikke Esbjerg, administrerende direktør for Netdoktor Media A/S.

Berlingske Media blev medejer af Netdoktor 4. februar 2011, med 80 procent af selskabet Berlingske Netdoktor A/S, som var ejer af Netdoktor Media A/S. De øvrige 20 procent tilhørte Netdoktors ledelse. Det er Berlingske Netdoktor A/S som nu sælger hele Netdoktor Media A/S. Parterne har aftalt ikke at offentliggøre salgsprisen.

Netdoktor driver Netdoktor.dk, Altomboern.dk, Kvit.dk og Medicininstruktioner.dk.