Berlingske Business – nu også på TV

Fra i dag sender Berlingske Business finansnyheder på TV2 News og på Business.dk. Tre gange om dagen leveres markedsberetninger fra TV-studiet i Pilestræde. Med det nye TV2-samarbejde rykker Berlingske ind på endnu en medieplatform.

De nye Berlingske Business studiereportere, Lykke Ogstrup Lunde og Casper Fruergaard Schrøder, er klar til at rapportere om aktiemarkedet og de vigtigste erhvervsnyheder på TV 2 News. Fold sammen
Læs mere
Foto: Erik Refner
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Så er det nu. I dag lidt efter klokken ni har Berlingske Business og TV2 Finans premiere på en ny form for finansnyheder.

Tre gange om dagen stiller TV2 News om til Berlingskes studie i Pilestræde i det indre København, hvorfra en business-kyndig TV-journalist rapporterer om sidste nyt fra aktiemarkedet – og giver et overblik over de øvrige vigtigste erhvervshistorier. Indslagene vil herefter kunne ses på Business.dk/webtv. Business.dk vil ligeledes løbende bringe live-indslag.

Til premieren i dag er journalist Lykke Ogstrup Lunde i studiet og repræsenterer Berlingske Business på TV-skærmen. Hun er en erfaren TV-journalist og har tidligere arbejdet med finans, økonomi og erhverv på Børsen og i DR.

Hun optræder på skærmen skiftevis med Casper Fruergaard Schrøder, som kommer fra en stilling som redaktør på Mandag Morgen. Han er allerede et kendt ansigt på TV-skærmen, hvor han ofte har bidraget med analyser og kommentarer på vegne af Mandag Morgen.

Ud over disse to hovedkræfter i de tre daglige finansmarkeds-beretninger fra studiet i Pilestræde, arbejder tre Berlingske Business-reportere nu tæt sammen med TV2 Finans-redaktionen på Teglholmen i København. De tre journalister er Vibeke Daell Bjerrum, der hidtil har skrevet i Berlingske Nyhedsmagasin, Heidi Joy Madsen, tidligere Jyllands-Posten, og Nis Refslund Poulsen, som kommer fra en reporter-stilling på TV2 Finans.

I forbindelse med samarbejdet med TV2 News har Berlingske forbedret og udvidet sit TV-nyhedsstudie, så det nu er helt enkelt at betjene og lever op til højeste professionelle standard. Dermed er der også etableret nye faciliteter til direkte omstillinger fra både TV2, DR og andre TV-kanaler.