Bendtners underhylere giver bonus

Bookmakeren bag Nicklas Bendtners bukseshow under fodbold-EM hyrer 800 nye medarbejdere.

Her ses Nicklas Bendtner i gang med at reklamere for den irske bookmaker. Fold sammen
Læs mere
Foto: EDDIE KEOGH
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den irske bookmaker Paddy Power regner med at ansætte 800 nye medarbejdere til sit hovedkvarter i Dublin over de næste par år. Oprustningen sker for at imødekomme virksomhedens stigende internationale forretning, skriver nyhedsbureauet Reuters.

Paddy Power blev særdeles omtalt i sommer, hvor den danske landsholdsfodboldspiller Nicklas Bendtner valgte at fejre en scoring i EM-kampen mod Portugal ved at trække op i blusen og ned i shortsene, så tilskuere og TV-seere kunne se, at der stod Paddy Power på hans boksershorts. Bendtners bukseshow blev dog en dyr affære for den danske landsholdsspiller. Den kostede ham både kontanter og karantæne.

Virksomheden, som Nicklas Bendtner valgte at reklamere for, har i den grad medvind. Den var allerede inden EM en markant spiller på bookmaker-scenen i Storbritannien og i Irland, og den udvikling ser bare ud til at fortsætte nu.

Irlands største bookmaker har meldt om en stigning på 29 procent i omsætningen i første halvår 2012, og virksomheden venter nu, at den vil beskæftige næsten 2.800 personer ved udgangen af 2015.

Nyheden om fremgang for en irsk virksomhed bliver modtaget med åbne arme af nationen, der var en af de første til at blive ramt af både finanskrisen og den efterfølgende økonomiske nedtur. Arbejdsløsheden er ifølge Reuters 15 procent, men Paddy Power-nyheden får de optimistiske røster frem i regeringen.

Den irske premierminister Enda Kenny roser bookmakerfirmaets beslutning om at samle kræfterne i Irland. Han mener, at de irske virksomheder viser vilje til omstilling og kan reagere på nye markedstrends.