Bavarian indsender ansøgning om notering i USA

Bavarian Nordic har indsendt en ansøgning om børsnotering og et offentligt udbud af American Depositary Shares (ADS'ere) i USA. Det fremgår af en meddelelse.

Bavarian Nordic har indsendt en ansøgning om børsnotering og et offentligt udbud af American Depositary Shares (ADS'ere) i USA. Fold sammen
Læs mere
Foto: Betina Garcia
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Hvis ADS-udbuddet gennemføres, vil det ske i henhold til bestyrelsens bemyndigelse til at forhøje aktiekapitalen med op til 2.770.000 aktier svarende til op til 10 pct. af den nuværende aktiekapital. Indtil nu er hverken tidsplanen for noteringen, udbuddets størrelse eller afregningskursen dog besluttet. Heller ikke Bavarians bestyrelse har afgjort, om man vil gå videre med udbuddet.

- Hvis ADS-udbuddet gennemføres, forventer Bavarian Nordic at anvende provenuet fra udbuddet til at fremskynde sin pipeline af kommercielle vacciner, herunder selskabets CV-301 cancerimmunterapi og MVA-BN RSV-program, samt til eventuelt at udvide sit eksisterende produktionsanlæg, skriver selskabet i meddelelsen.

Bavarian fik i 2013 noteret American Depositary Receipts, ADR'ere, på den amerikanske børs.

Nomura Securities er udpeget til lead manager, mens Cowen and Company samt Piper Jaffrey har fået opgaven som joint book-running managers.