Bavarian ansætter ny medicinsk direktør

Bavarian Nordic har fundet sig en ny medicinsk direktør i form af Christopher R. Heery, fremgår det af en meddelelse til fondsbørsen onsdag eftermiddag.

Foto: Betina Garcia. ARKIVFOTO
Læs mere
Fold sammen

Den nye direktør får ansvaret for den prækliniske og kliniske udvikling af selskabets vaccineportefølje inden for infektionssygdomme og immunonkologi. Han vil rapportere til administrerende direktør Paul Chaplin og have sin daglige arbejdsplads på den amerikanske østkyst, oplyser Bavarian.

Christopher R. Heery kommer fra en stilling som leder for kliniske forsøg hos laboratoriet for tumor-immunologi og biologi ved National Cancer Institute (NCI) i USA.

»Det er med stor glæde, at jeg byder Chris velkommen til Bavarian Nordic. Via vores samarbejde med NCI har Chris udviklet en unik forståelse for vores programmer og vores videnskab, der bygger på hans solide erfaring med kliniske forsøg inden for immunologi og onkologi. Chris vil udgøre et centralt medlem af vores team i den fortsatte udvikling af pipelinen af vacciner inden for både immunonkologi og infektionssygdomme,« siger Paul Chaplin, der er topchef hos Bavarian Nordic, i meddelelsen.

Ansættelsen af Christopher R. Heery ændrer ikke på den øvrige sammensætning af ledelsen hos Bavarian Nordic, oplyser selskabet.