Bankansatte slæber Nordea i retten

Manglende lønudbetalinger og fejl i pensionsindbetalinger er blot nogle af de problemer, som medarbejderne i Nordea har oplevet, efter at Nordea sidste år outsourcede sit lønadministration.

Læs mere
Fold sammen
Manglende lønudbetalinger og fejl i pensionsindbetalinger er blot nogle af de problemer, som medarbejderne i Nordea har oplevet, efter at Nordea sidste år outsourcede sit lønadministration. Problemerne er ikke blevet løst, og derfor ønsker Finansforbundet sagen prøvet i Arbejdsretten, skriver forbundets nyhedsbrev Finans.

Nordea afventer sagen med sindsro.

- Det er jo ingen hemmelighed, at det har været en svær indkørsel. Men det glædelige er, at det aldrig har gået så godt, som det gør nu. Antallet af uløste sager er det laveste nogensinde, hvis ikke de alle sammen er løst. Derfor undrer det os såre, at når alting er på plads, at fagforeningen tager det skridt, som de nu engang har gjort. Vi anerkender, at der har været nogle problemer, men det mener vi, at vi har fået fuldstændigt løst, siger personalechef i Nordea, Niels Gregers Hansen til Nyhedsbrevet Finans.

RB-Børsen