Bank-formand: Vil fortsat være selvstændige og lokale

Bestyrelsesformand Morten Lynge Andersen ønsker ikke at fortælle, hvad uenigheden med Vordingborg Banks nu forhenværende administrerende direktør Ole Kühnel bunder i, men noget kunne tyde på, at det handler om, hvorvidt banken bør fortsætte som selvstændigt pengeinstitut eller søge andre veje.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

- Jeg vil ikke gå mere ind i det, men skifte spor og sige, at det, som bestyrelsen i Vordingborg Bank og banken vil efter vores orienteringsmøde her til morgen, er, at vi vil arbejde benhårdt på at forblive et selvstændigt, lokalt pengeinstitut, siger bestyrelsesformand Morten Lynge Andersen til Ritzau Finans, uden at han dog vil svare på, om det er grunden til, at Ole Kühnel er fratrådt som direktør.

Til FinansWatch fortæller Morten Lynge Andersen, at banken har haft drøftelser og sonderinger i forhold til mulighederne for konsolidering, men at den har besluttet at fortsætte som selvstændigt pengeinstitut. Han afviser i øvrigt, at Vordingborg Bank skulle være ramt af uventede nedskrivninger i løbet af fjerde kvartal.