Bang & Olufsen-ledelsen lukker helt i om muligt frasalg

B&O leverede torsdag morgen halvårsregnskab tidligere end planlagt, hvilket skyldes mulige købere, der byder sig til. Det er dog ikke meget information, der kommer ud af koncernen.

Arkivfoto. Fold sammen
Læs mere
Foto: Henning Bagger
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Der er ikke noget nyt fra Bang & Olufsen i forbindelse med det frasalg, som elektronikkoncernen muligvis står over for. Struer-koncernen holder kortene tæt til kroppen.

- Den eneste kommentar, vi har, er, at vi ikke har nogen kommentarer. Så snart der kommer noget nyt, vil vi sige mere. Jeg håber, at I har forståelse for det, siger topchef Tue Mantoni på en telekonference i forbindelse med selskabets regnskab for andet kvartal.

Regnskabet skulle egentlig først have været offentliggjort 13. januar, men koncernen har valgt at fremrykke det som følge af den salgsproces, selskabet befinder sig i.

Ledelsen uddyber ikke konkret, hvorfor det har valgt at offentliggøre tallene torsdag. I slutningen af november oplyste Bang & Olufsen, at det er dialog med et ukendt antal selskaber om et frasalg af hele eller dele af virksomheden.

- I lyset af den meddelelse, vi kom med i slutningen af november, så ville vi bare sikre os, at markedet fik information omkring udviklingen i andet kvartal. Det er sådan set det, siger Tue Mantoni på telekonferencen