Avis: Ole Vagner mål for politiets ransagninger

Bagmandspolitiet har tilsyneladende ransaget flere adresser med tilknytning til den fallerede boligspekulant Ole Vagner, skriver Børsen.

Boligspekulanten Ole Vagner skabte sig en formue i årene op til krisen - og tabte den lige så hurtigt, da boligmarkedet kollapsede. Fold sammen
Læs mere
Foto: Morten Juhl
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Tidligere torsdag har Bagmandspolitiet været på besøg på flere nordsjællandske adresser, hvor det har beslaglagt genstande, der har forbindelse til boliginvestoren og -spekulanten Ole Vagner. Det skriver dagbladet Børsen på sin hjemmeside.

Ole Vagner stod tidligere i spidsen for ejendomselskabet Keops og tjente angiveligt 1,3 milliarder kroner på salget af selskabet i 2007. Herefter ramte finanskrisen, og den slog en lang række boligspekulanter i knæ - deriblandt Ole Vagner.

Sidste år måtte han smide håndklædet i ringen, da hans privatøkonomi lå i ruiner. Til Berlingske fortalte han i den forbindelse, at han på daværende tidspunkt arbejdede hårdt på en økonomisk rekonstruktion og en mulig gældssanering, hvilket ville være det eneste, der kunne redde ham fra en regulær personlig konkurs.

Børsen skriver på baggrund af det, avisen betegner som flere uafhængige kilder, at Bagmandspolitiet efterforsker Ole Vagner for skattesvig. Og det for et tocifret millionbeløb.

Bagmandspolitiet, der officielt hedder Statsadvokaten for Særlig Økonomisk og International Kriminalitet (SØIK), skulle i forbindelse med dagens ransagninger have beslaglagt både computere og mobiltelefoner.