Avis finder Stein Bagger i Sverige

Efter sin prøveløsladelse i 2014 er storsvindleren Stein Bagger fundet i Sverige. Det beretter Ekstra Bladet.

ARKIVFOTO 2009 af Stein Bagger Fold sammen
Læs mere
Foto: Liselotte Sabroe

Stein Bagger har været som sunket i jorden siden sin prøveløsladelse i 2014. Nu er han fundet. Manden der har svindlet for 831 mio. kr. i virksomheden IT Factory er blevet set i Sverige. Det skriver Ekstra Bladet tirsdag.

Stein Bagger blev i 2008 idømt syv års ubetinget fængsel for bedrageri, dokumentfalsk og svindel, som hovedaktør i Danmarks største svindelsag. Efter prøveløsladelsen har han dog ikke været til at finde.

Ekstra Bladet har set Stein Bagger i en lille by udenfor Stockholm og bringer en række billeder af ham i tirsdagens avis. Bladet bebuder i de næste dage at komme med afsløringer, der skal vise, at Stein Bagger ikke har lagt erhvervskarrieren bag sig.

Efter svindlen i IT Factory blev gjort op er knap 200 mio. kr. stadig forsvundet. Kuratoren i sagen, Boris Frederiksen, har haft som opgave at finde ud af, hvor pengene er blevet af. Der er tidligere blevet spekuleret i, at pengene skulle være havnet i et Panama-firma. Ifølge Ekstra Bladet er Stein Bagger blevet set i en dyr bil og med et dyrt ur, der kan vække opsigt for Boris Frederiksen.

Boris Frederiksen har tidligere udtalt til Ekstra Bladet, at han vil holde øje med Stein Baggers opførsel, da en alt for ekstravagant livsstil kunne vidne om, at nogle af de forsvundne penge kommer fallenten til gode.

»Det er klart, at hvis han pludselig kommer kørende i en stor bil eller om 14 dage bor i et af byens største huse, så vil vi gå nærmere ind i sagen,« sagde Boris Frederiksen i 2014.