Autobutler og Bilzonen i nyt samarbejde

Værkstedsportalen Autobutler og bilsalgssiden Bilzonen kører deres services sammen som led i at vokse sig større.

Autobutler og Bilzonen laver samarbejde. Fold sammen
Læs mere
Foto: Henning Bagger
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Hvis du leder efter det billigste sted at få repareret din brugte bil, du desuden gerne vil sælge, behøver du snart ikke besøge flere forskellige hjemmesider.

Danmarks største værkstedsportal, Autobutler, der hjælper bilejere med at finde det bedste og billigste værksted i nærheden, krydser nemlig kørebane med Bilzonen, der er en onlinemarkedsplads for køb og salg af brugte biler.

»Vi kan gensidigt øge trafikken hos hinanden. Bilzonen får, som anerkendt formidler af brugte biler, en profilering over for bilejerne, samtidig med at Autobutler.dk tilbyder bilejere at finde et godt værksted til bilen via Bilzonens anerkendte partnersites som Bil-sitet.dk og Bilen.dk,« siger Peter Michael Oxholm Zigler, der er partner hos Autobutler.

Autobutler har månedligt omkring 120.000 besøgende, og Bilzonens partnersites Bilen.dk og Bil-sitet.dk giver adgang til omkring 550.000 danske bilejere.

Samarbejdet betyder, at Autobutlers værkstedsservice fremover bliver integreret direkte på hjemmesiderne, og begge virksomheder håber, at samarbejdet kan hjælpe dem frem mod at blive endnu større aktører på det danske bilområde online.

»Jeg ser samarbejdet som en oplagt mulighed for at tilbyde vores brugere den bedste pris, når de skal gøre deres bil salgsklar,« siger Bilzonens administrerende direktør, Frank Espersen.