ATP tilsutter sig milliardprojekt på Postgrunden

Danmarks største pengetank, ATP, indgår i et samarbejde med Danica Pension med det formål at bygge et kontorkompleks til 3 mia. kr. på Postgrunden.

Danica Pension betalte 925 mio. kr. for det gamle Postdanmark-hovedkontor og en tilstødende grund i marts sidste år, skriver Børsen. Fold sammen
Læs mere
Foto: Torben Christensen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den kommende kontorbygning ligger ud mod Bernstorffsgade og vil få en størrelse på 66.000 kvadratmeter. Den forventes klar i 2022.

Det skriver dagbladet Børsen.

»Postgrunden-projektet rammer vores strategi meget præcist. Det er en god placering i København, tæt på Københavns Hovedbanegård med gode logistikforhold, et langsigtet projekt samt en vis størrelse,« siger Michael Nielsen, direktør i ATP Ejendomme, til Børsen.

»Men det er en stor bygning, så vi forventer, at det bliver en forholdsvis stor lejetager,« tilføjer direktøren.

Flere rygter svirrer omkring Danske Bank som værende den mulige lejer, eftersom finansgiganten solgte sit hovedsæde ved Holmens Kanal til britiske Standard Life for 1,4 mia. kr. Den mulighed vil hverken Danica eller ATP dog udtale sig om.

Danica Pension betalte 925 mio. kr. for det gamle Postdanmark-hovedkontor og en tilstødende grund i marts sidste år, skriver Børsen.