Athena køber Munk Hosting

IT-iværksætteren Peter Kroul overtager Munk Hosting for 60 millioner. Helge Munk ventes at træde ind i Athenas bestyrelse.

Peter Kroul (tv.) har købt Mun Hosting for 60 mio. kr. Her sammen med sælger Helge Munk Fold sammen
Læs mere
Athena IT-Group rykker med opkøbet af Munk Hosting ind på en andenplads på markedet for udliciteret IT til mindre og mellemstore virksomheder.

Munk Hosting blev onsdag solgt for 60 millioner kroner til Athena IT-Group, som drives af iværksætteren Peter Kroul. Sælgeren, Helge Munk, ventes at træde ind i Athena IT-Groups bestyrelse ved næste generalforsamling.

Opkøbet, der er Athenas andet i år, lægger Athena IT-Group i hælene på TDC Hosting, der er størst på området, og opnår en årlig omsætning på omkring 100 millioner kroner og et driftsoverskud på omkring 10 millioner kroner. Heraf vil mere end halvdelen komme fra hosting- og IT-udliciteringskontrakter.

De 60 millioner kroner afregnes delvis i nye Athena-aktier, delvis i kontanter.

Munk Hosting råder over et af de mest moderne og sikre IT-centre i Danmark, placeret i Nationalbankens tidligere bankboks i Odense. Det er over 1.300 kvadratmeter stort og skal fremover tjene som Athenas samlede driftscenter. Athena rykkede tidligere i år ind i Nordtyskland.