Atea-direktør stopper med kort varsel

Lars Johansson stopper som direktør for den danske del af it-leverandøren Atea.

Claus Hougesen vil både passe sit job som koncernchef for hele Atea, og posten som administrerende direktør i Danmark, efter afgangen af Lars Johansson. Fold sammen
Læs mere
Foto: Nikolai Linares
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det blev til halvandet år som direktør for Atea i Danmark, før Lars Johansson nu vælger at rykke videre. Fra i dag, mandag, stopper han som administrerende direktør. Det skriver det store it-firma i en pressemeddelelse.

Det skriver Version2

Lars Johansson har fået nyt job som direktør for Hedeselskabet, hvor han begynder den 1. september. Og mens jagten nu går ind for at finde en afløser for Lars Johansson, vil Ateas overordnede chef passe den daglige drift i Danmark.

Koncernchef Claus Hougesen vil nemlig i den periode passe både sit job som koncernchef for hele Atea, og posten som administrerende direktør i Danmark. Det vil i øvrigt heller ikke være en ukendt rolle for ham, for frem til 2007 havde han netop det job, før han rykkede op i organisationen og blev koncernchef.

Atea har 6.500 ansatte i alt, fordelt i de nordiske og baltiske lande. Omsætningen var sidste år på 20,9 milliarder kroner, heraf omkring en fjerdedel i Danmark.