Askeskyen fylder skibene op

Askeskyen giver fuldt hus på DFDS’ ruter mellem København og Oslo samt på Amsterdam-Newcastle. På torsdag genoptager rederiet ruten mellem Esbjerg og Harwich.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det skriver nyhedsbrevet Take Off.

- Det går godt, vi er glade for at hjælpe mange tusinde med at komme tættere på deres hjem. Vi har bl.a. kæmpe efterspørgsel på vores rute Amsterdam-Newcastle, hvor der først er plads på lørdag. På torsdag genindsætter vi vores skib mellem Esbjerg og Harwich, skibet har været i længe planlagt dokbesøg i Fredericia og er i øjeblikket udsolgt til tirsdag i næste uge, siger landechef for rederiet i Danmark og Sverige, Kim Heiberg, søndag til Take Off.

DFDS’ største passagerrute, København-Oslo, har været udsolgt siden lufthavnene lukkede i torsdags. Men mange passagerer køber først billet på afrejsedagen - der er jo også mulighed for tog eller bil mellem de to byer.

- Fredag morgen havde vi 400 ledige pladser fra København til Oslo, men de blev alle solgt inden afgangen kl. 17. Mange rykker sammen i større kahytter, så alle senge bliver fyldte. Vi har i øjeblikket ledige pladser mandag fra både København og Oslo, men mon ikke de også bliver solgt, siger Kim Heiberg.

RB-Børsen