Arkil springer frem til rekordkurs efter opjustering

Entreprenørkoncernen Arkil har klaret sig bedre end forventet i årets første ni måneder, og derfor venter selskabet nu at tjene flere penge end tidligere.

Læs mere
Fold sammen

Arkil opjusterer forventningerne til 2017 og regner nu med et overskud før skat på 120-150 mio. kr., hvor det tidligere har spået et plus på 90-120 mio. kr. Omsætningen forventes fortsat at lande på 3100 mio. kr.

Efter opjusteringen stiger aktien 5,7 pct. til 1425 kr. Det er selskabets højeste lukkekurs nogensinde, hvis den holder dagen ud.

- Opjusteringen sker blandt andet på baggrund af det realiserede resultat for de første ni måneder af 2017, og at udviklingen hen over efteråret har været mere positiv end tidligere forventet, skriver Arkil i en meddelelse til fondsbørsen.

Da Arkil kom med årsregnskab for 2016 i marts, var forventningerne et overskud før skat på 60-90 mio. kr. og en omsætning på 3000 mio. kr.

Til sammenligning fik selskabet sidste år et overskud på blot 5 mio. kr. - blandt andet som følge af problemer på tre større byggeprojekter.

Arkil offentliggør regnskab for tredje kvartal onsdag 29. november.