Apple lancerer iPhone-leasing

Det er slut med at spinke og spare for at få fingrene i den nyeste iPhone for de amerikanske forbrugere.

Med en leasing ordning kan amerikanerne få fingrene i den nye iPhone 6S, som blev lanceret den 9. september i San Fransisco, også selv om sparebøssen er tom. Fold sammen
Læs mere
Foto: Josh Edelson
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Byt til nyt. Nu får amerikanerne mulighed for at anskaffe sig den nyeste iPhone hvert år, uden at det føles som et greb i lommen. Apple lancerer nemlig en leasingordning, så det bliver muligt altid at være opdateret med den nyeste telefon i hånden. Det skriver Bloomberg.

»Phone Upgrade Programme« giver forbrugerne mulighed for at opgradere telefonen en gang om året for en månedlig betaling på 32 dollar.

Ifølge en analyse fra det finansielle rådgivningsfirma Macquarie Securities USA Inc. kan den nyintroducerede leasingordning give Apple et salgsboost på fem til syv millioner flere iPhones om året.

Leasingordningen kan også give Apple den fordel, at techgiganten vil få mere kontrol over reperationer og videresalg af brugte iPhones.

Forbrugerne kan med en leasing ordning få en ny telefon hvert år. Det er en fordel, for den klassiske månedlige afbetaling via abonnementet presser salget og producenterne. Forbrugerne ender til sidst i betalingsperioden med at have købt og betalt en relativ ny telefon, som de ikke har så stor incitament til at bytte ud med en nyere og dermed nye månedlige afdrag.