Annoncesystem med plads til det hele

It-værktøj. Annoncefirmaet Adserving International er på vej ud på det europæiske marked med et annoncesystem, der indeholder hele viften af it-værktøjer.

Der er travlt på danske Adserving Internationals kontor i det centrale København. Det unge selskab er på få år blevet den fortrukne leverandør af it-annoncesystemer blandt medievirksomhederne i Danmark.

Adserving International udvikler værktøjer til elektronisk annoncehåndtering. Markedet for elektronisk annoncering er ungt, men øget digital broadcasting, internetbrug og online-annoncering betyder, at det er et område i kraftig vækst.

I denne måned har selskabet så taget næste skridt og har offentliggjort en offensiv ambition om at blive noteret på First North. Derefter er snuden sat op efter en ekspansion til det europæiske marked, hvor selskabet delvis er i dag, da flere af dets kunder har international status og har trukket systemet med ud over landets grænser.

Men det kan ifølge adm. direktør Jesper Møller blive til meget mere, og derfor opretter selskabet agenturer i tre nordiske lande i det kommende år og i otte europæiske lande det efterfølgende år.

Adserving Internationals annoncesystem skiller sig nemlig ud fra resten af konkurrenternes systemer, lyder det fra ledelsen. Adserving har da også bundet en lang række forretningssystemer til selskabets annoncesystem, som ikke traditionelt har været forbundet med et sådanne systemer.

I Adservings annoncesystem findes der ud over statistik- og kampagnesystemer blandt andet ekstra elementer som et CRM-system, debitor-system, integration af kundens eget design, valg af forskellige sprog samt adgang til flere elektroniske platforme.

Integreret løsningerEt annoncesystem bliver taget i brug, når en virksomhed skal afvikle elektroniske annoncer på blandt andet internettet.

Annoncesystemer indeholder traditionelt et kampagnesystem til at styre, hvornår annoncerne kommer på samt et statistiksystem.

- Vores idé er, at alle elektroniske platforme kan styres fra annoncesystemet, forklarer direktør Jesper Møller.

Derfor er der i Adserving Internationals løsning et integreret CRM-system, der indeholder al information om kunder og potentielle kunder.

Det giver desuden sælgeren live-adgang til, hvordan det går med annoncerne. Her får sælgeren overblik over, hvem der klikker på annoncerne, og hvornår der klikkes på annoncerne. Det giver sælgeren mulighed for at målrette annoncerne i endnu højere grad ud fra elementer som geografi og alder. Selskabet har en klar strategi med fokus på hele Europa og forventer at være repræsenteret i 25 europæiske lande i 2010. Adserving Internationals kunder tæller blandt andre MTG, Bonnier og QXL. Adservings målsætning er at blive markedsleder inden for integrerede løsninger til onlinemedier.