Andersen & Martini: Chefens søn træder ind i direktionen

Jesper Bjørn Hansen er torsdag indtrådt i direktionen i hos Andersen & Martini, fortæller bilforhandleren i en meddelelse.

Jesper Bjørn Hansen er torsdag indtrådt i direktione hos bilforhandleren Andersen & Martini. Bilbranchen hopper med på data og digitaliseringsbølgen. Andersen & Martini er de første til bruge systemet Autodesktop, et system der indeholder data om kunderne. Systemet kan blandt bruges på iPad, sådan som Jesper Bjørn Hansen gør det her. Fold sammen
Læs mere
Foto: Thomas Lekfeldt

28-årige Jesper Bjørn Hansen skal dermed arbejde side om side med sin far, Peter Hansen, der er administrerende direktør i selskabet.

Ifølge meddelelsen har den nye direktør "lige fra barns ben" arbejdet i Andersen & Martini, indtil han rejste til udlandet for at uddanne sig og blandt andet tog en kandidatuddannelse i International Business og en MBA.

Siden 2013 har den nye direktør været ansvarlig for CRM (Customer relationship management, red.) i Andersen & Martini. Her har han blandt andet været med til at slanke ledelsen fra syv til to personer, hedder det i meddelelsen.

/ritzau/FINANS