Anders Holch investerer voldsomt i kendt smykkedesigner

Med en investering på mere end 50 mio. kroner overtager dansk modes førstemand, Anders Holch Povlsen, mere end halvdelen af den kendte smykkedesigner Julie Sandlaus virksomhed.

BESTSELLER - Anders Holch Povlsen Fold sammen
Læs mere
Foto: PR
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

En af Danmarks rigeste mænd, Bestseller-milliardæren Anders Holch Povlsen, har skudt mere end 50 mio. kroner ind i den kendte designvirksomhed Julie Sandlau A/S. Til gengæld bliver han majoritetsejer.

Det skriver Børsen.

Investeringen kommer efter et økonomisk uvejr har ramt makkerparret bag virksomheden, Julie Sandlau Jacobsen og ægtemanden Dennis Sandlau Jacobsen, da Endless Jewelry i efteråret blev begæret konkurs. De ejede nemlig 13 pct. af smykkevirksomheden, der også havde prominente navne som Lars Seier og Jan Bech Andersen i ejerkredsen. Bedst kendt er Endless Jewelry dog nok for Jesper ’Kasi’ Nielsen, der grundlagde firmaet i 2013 og siden forlod det i foråret 2016.

»Der er tale om en håndsrækning til en rigtig dygtig og talentfuld designer, som vi har kendt i en del år. Hun henvendte sig, og nu må vi se, hvad vores partnerskab kan blive til,« siger Anders Holch Povlsen til Børsen.

Han fortæller desuden, at Julie Sandlau har leveret smykker til butikskæden Pieces, der er en del af Bestseller-koncernen. Derudover har Julie Sandlau designet smykker, der bl.a. er båret af Kronprinsesse Mary, ligesom hun har været leverandør for Endless Jewelry.

Anders Holch Povlsen er bedst kendt som manden bag Bestseller, der omfatter kæder som Jack & Jones, Only og Vero Moda. Men Julie Sandlau A/S bliver ikke en del af den navnkundige koncern. I stedet optræder det som en del af Brightfolk A/S, der ad omveje er ejet af Anders Holch Povlsen.