Analytiker: Vestas får 12 på 12-skalaen

Vestas finansdirektør, Marika Fredriksson, er meget tilfreds med Vestas' resultat, som slog alle rekorder. Analytiker er klar til give Vestas 12 på 12-skalaen.

Marika Fredriksson, CFO hos vindmølleproducenten Vestas, er godt tilfreds med årsresultatet fra Vestas. Fold sammen
Læs mere
Foto: Thomas Lekfeldt
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Hvis nogen er i tvivl om, hvorvidt Vestas er ude af sin livstruende krise, så kan man med fordel løbe igennem det netop offentliggjorte årsregnskab for koncernen.

På stort set alle parametre overgår Vestas de i forvejen høje forventninger, som markedet havde til vindmølleproducenten, og i Aarhus-hovedkvarteret er man da også godt tilfreds.

»Det er et godt resultat, som vi er rigtig glade for. Højdepuktet er, at vi fortsætter med at levere på vores strategi,« siger finansdirektør i Vestas, Marika Fredriksson, i et interview med Business.dk.

Aktiemarkedet har også taget pænt imod Vestas' regnskab, hvor aktien stiger pænt fra morgenstunden af. Og det er der ikke noget at sige til, hvis man spørger Sydbanks aktieanalysechef, Jacob Pedersen:

»De fortjener et 12 på 12-skalaen. Hvis de skulle sprænge den, skulle vi have set et aktietilbagekøbsprogram, men det er en lille let ting, for på alle områder buldrer Vestas derudaf,« siger Jacob Pedersen, der selv regner med, at han skal have justeret sine estimater for 2016 opad.