Analytiker: Stort potentiale i Genmab

Kvartalsregnskabet fra Genmab indeholdt som ventet ikke de store nyheder, men med selskabets lovende pipeline fastholder Jyske Bank anbefalingen af aktien i biotekselskabet.

Jyske Bank fastholder anbefalingen af Genmap-aktien trods kvartalsregnskab uden store nyheder Fold sammen
Læs mere
Foto: Jens Nørgaard Larsen
- Vi vurderer, at Genmab har et stort potentiale, ligesom vi forventer en tiltagende positiv nyhedsstrøm, som vil kunne trække aktiekursen yderligere op, skriver analytiker Frank Hørning Andersen. Han peger samtidig på Genmabs solide likviditet, hvilket i modsætning til mange andre biotek-selskaber, gør en investering mindre risikofyldt.

Frank Hørning Andersen vurderer, at der er over de kommende 12 måneder kommer flere nyheder, der vil påvirke kursen positivt. Det være sig fase 3 data på HuMax-CD4 for indikationen kutant T-celle lymfom, som kan bane vejen for den første produktlancering, og fase 3 data for HuMax-CD20 for indikationerne non-hodgkins lymfom og kronisk lymfatisk leukæm, som kan være af afgørende betydning, idet disse data vil give en indikation på projektets potentiale. Dertil kommer en eventuel partnerskabsaftale på HuMax-EGFr (hoved- og halskræft) og på Unibody-teknologien, som ligeledes kan få en positiv kurseffekt på aktien.

Kursmålet angives til 490 kr., hvilket skal ses i forhold til den nuværende aktiekurs på 308 kroner - 5 kr. mindre end tirsdag.

RB-Børsen