Amerikansk telekæmpe topper forventningerne til driften

Det amerikanske teleselskab Sprint leverede lidt bedre end ventet i sit tredje kvartal af regnskabsåret 2016/17, hvor både omsætning og drift endte over analytikernes forhåndsforventninger.

Arkivfoto. Det amerikanske teleselskab Sprint leverede lidt bedre end ventet i sit tredje kvartal af regnskabsåret 2016/17, hvor både omsætning og drift endte over analytikernes forhåndsforventninger. Fold sammen
Læs mere
Foto: © Carlo Allegri / Reuters

Sprint omsatte for 8,55 mia. dollar mod ventet 8,30 mia. dollar blandt analytikerne ifølge estimater indsamlet af Bloomberg News.

Det blev omsat til et justeret driftsresultat (EBITDA) på 2,45 mia. dollar mod analytikernes forventninger om 2,30 mia. dollar.

Der er samtidig tale om stor fremgang i forhold til det tilsvarende kvartal et år tidligere, og det vækker glæde på ledelsesgangen.

- Sprint er ved at runde hjørnet. Selv med alle de aggressive tilbud fra vores konkurrenter er vi i stand til at få flere abonnenter end både Verizon og AT&T og vi fortsætter med at løfte vores omsætning, skære i omkostningerne og forbedre netværket, siger Marcelo Claure, der er administrerende direktør hos Sprint, i regnskabet.

Sprint-aktien falder med 0,1 pct. til 9,10 dollar i det amerikanske formarked.