Amerikansk succesiværksætter vil analysere din krop

Manden bag en af USA’s største onlinesucceser er nu ved at forberede sig på et nyt iværksættereventyr.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Naveen Selvadurai er en af USA mere kendte unge onlineiværksættere, der de seneste år har skabt enorm succes.

Det har han gjort som medstifter af Foursquare, der er et socialnetværk på nettet med over 20 millioner registrerede brugere. Foursquare giver brugerne mulighed for på mobiltelefonen at se, hvilke restauranter eller butikker der er i nærheden, og samtidig se hvor deres venner og bekendte befinder sig.

I marts forlod han Foursquare mere eller mindre frivilligt. Anonyme kilder har til flere internationale medier fortalt om en magtkamp mellem Naveen Selvadurai og den anden stifter Dennis Crowley.

Men det er nu fortid for Naveen Selvadurai, der allerede er klar med et nyt projekt, som han løftede en lille smule af sløret for i går ved arrangementet Union Square Ventures i New York.

Ifølge Business Insider arbejder han på et projekt, der er ”ligesom Google analytics om alt hvad jeg ved om min krop”. Han ønsker at måle på sin kost, motion og søvnmønster, men forretningsmodellen kom han ikke nærmere ind på.

Han har tidligere talt for at Foursquare er et datadrevet koncept og dermed er han ikke langt væk fra sin hjemmebane, da det her koncept er drevet af data og analyse.

Hvad der helt præcis kommer ud af Naveen Selvadurais tanker må vi vente på lidt endnu.