Amerikansk pakkegigant overrasker positivt

Det amerikanske pakke- og logistikselskab United Parcel Service (UPS) kommer ud af årets andet kvartal med et bedre end ventet resultat på bundlinjen, mens salget til gengæld overrasker en smule negativt.

Foto: JIM YOUNG. Det amerikanske pakke- og logistikselskab United Parcel Service (UPS) kommer ud af årets andet kvartal med et bedre end ventet resultat på bundlinjen, mens salget til gengæld overrasker en smule negativt.
Læs mere
Fold sammen

UPS opnåede i andet kvartal en justeret indtjening per aktie på 1,35 dollar per aktie, hvilket var pænt over det ventede, idet analytikerne ifølge Bloomberg News havde regnet med et resultat på 1,26 dollar per aktie. Det er blandt andet et nyt prissystem, der er baggrunden for overraskelsen på bundlinjen.

Resultatet kom i mål på baggrund af en omsætning på 14,1 mia. dollar, hvilket var 400 mio. dollar mindre, end analytikerkorpset ifølge Bloomberg News havde ventet.

Som følge af resultaterne i andet kvartal tillader UPS sig at være en anelse mere optimistiske for året som helhed. Amerikanerne venter nu et resultat i den høje ende af intervallet 5,05-5,30 dollar per aktie for hele 2015.

UPS-aktien stiger 2 pct. til 97 dollar i formarkedet og har dermed sandsynligvis en positiv åbning i vente på det amerikanske aktiemarked, når handlen åbner tirsdag eftermiddag.