Amerikansk megastjerne slænger sig i front af dansk reklamekampagne

David »The Hoff« Hasselhoff bliver ny frontfigur i teleselskabets 3 bestræbelser på at lokke nye kunder til. Det sker bl.a. ved, at Baywatch-stjernen slænger sig på motorhjelmen af en bil.

David Hasselhoff slænger sig på motorhjelmen i en ny reklamekampagne fra 3, der er målrettet Danmark. Foto: PR Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

David Hasselhoff erstatter rapperen Snoop Dogg som kransekagefigur i teleselskabet 3s danske reklamer. Det fortæller selskabet i en pressemeddelelse, hvor de også har vedhæftet billede af Baywatch-stjernen, der slænger sig på kølerhjelmen af en orange Chevrolet Camaro med hvide striber. En birolle indtages af hunden, der også gæstede Snoop Doggs salgstaler til det danske publikum.

»Haselhoff er en erfaren herre, som mange kender fra hans lange karriere, og det har stor værdi. Samtidig har han en tilbagelænet stil og en selvsikkerhed, som passer godt til os som virksomhed. Med The Hoff i front vil vi gerne iscenesætte, at det bare er lidt federe at være kunde hos 3,« siger Frederik Grønlund Scholten, der er Head of Marketing for privatkunder hos 3 i pressemeddelelsen.

Her fremgår det også, at 3 ikke ønsker at oplyse prisen på reklamekampagnen, der har den 64-årige skuespiller i centrum. Selv kalder 3 Hasselhoff som frontfigur for et »scoop«, men understreger samtidig, at budgetter ikke var større end normalt - heller ikke selvom omstændighederne var noget særegne.

»Kostumeprøverne foregik i hans [Hasselhoffs, red.] hjem i Hollywood, og det var lidt en oplevelse at komme så tæt på ham. Han har en ret vild stil og billeder af sig selv overalt,« siger 3s Frederik Grønlund Scholten videre i pressemeddelelsen.

Reklamefilmene er desuden instrueret af den prisvindende danske instruktør Mikkel Nørgaard, der bl.a. kendes fra Klovn-universet såvel som filmatiseringen af krimiromanen Fasandræberne. Reklamekampagnen er målrettet det danske marked og går under navnet »Hoff & Dog«, oplyser 3.

Se reklamefilmen fra 3, hvor Hasselhoff slænger sig på motorhjelmen