Amazon hyrer 1200 i Storbritannien

Amazon har siden 2010 ekspanderet kraftigt i Storbritannien. Selskabet har blandt andet investeret mere end 6,4 mia. pund i landet Fold sammen
Læs mere
Foto: JOHN MACDOUGALL
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Nethandels-kæmpen Amazon er gået på jagt efter 1200 fuldtidsansatte til et handelscenter i den engelske by Bolton. Amazon leder blandt andet efter ingeniører og it-specialister til de nye stillinger.

Det skriver The Independent.

Amazon er allerede begyndt at rekruttere fuldtidsmedarbejdere til sit nye varehus, der åbner næste år i Bolton. De 1200 nye stillinger bringer det samlede antal af stillinger, selskabet har oprettet i nordvest-England op på 3500.

Ifølge The Independent viser det, at selskabet har tillid til det engelske marked, også i forhold til det nærtstående brexit og usikkerhederne, der følger med det.

Amazon har siden 2010 ekspanderet kraftigt i Storbritannien. Selskabet har blandt andet investeret mere end 6,4 mia. pund i landet (ca. 53,6 mia. kr.).

Yderligere offentliggjorde Amazon sidste år, at selskabet vil åbne nye varehuse i fire andre britiske byer, der tilsammen vil skabe omkring 3500 nye permanente fuldtidsstillinger.