Amagerbanken hyrer Erik Ove som PR-mand

Amagerbanken har ansat mediemanden Erik Ove til at varetage bankens håndtering af pressen. Ove har tidligere været PR-medarbejder for blandt andre Stein Bagger.

Den tidligere PR-rådgiver for Stein Bagger og Asger Jensby, Erik Ove, er nu blevet hyret af Amagerbanken til at hjælpe banken med håndteringen af pressen. Fold sammen
Læs mere
Foto: Rune Evensen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den tidligere PR-rådgiver for Stein Bagger og Asger Jensby, Erik Ove, er nu blevet hyret af Amagerbanken til at hjælpe banken med håndteringen af pressen. Det bekræfter Erik Ove over for dagbladet Børsen uden dog at uddybe det yderligere.

Erik Ove dannede i årevis par med IT Factorys hovedaktionær Asger Jensby, hvor han som kommunikationsrådgiver fra 2000 var med til at støbe kuglerne til den strategi, Jensby førte gennem sit investeringsselskab JMI Invest.

Brød alle regler

Men Erik Ove brød alle skrevne og uskrevne regler om fortrolighed og loyalitet, da han sammen med tidligere DR-journalist Stig Andersen valgte at udgive sin egen version af IT Factory-skandalen i bogen "Stein Bagger og inderkredsen".

I første omgang førte det til, at Retten i Lyngby afviste Erik Oves forsøg på at få Asger Jensbys tidligere investeringsselskab JMI Invest til at betale 183.000 kroner plus renter for det arbejde, kommunikationsrådgiveren havde udført i de hektiske decemberdage i 2008, hvor skandalen om IT Factory blev kendt.

Ritzau