Alt samlet ét sted

Alt i én-maskine. Det er altid rart at have det hele samlet ét sted. Særligt når det ikke fylder meget. Brothers kompakte trådløse alt i én-maskine kan printe, scanne, kopiere, faxe og lave ægte fotos.

Jeg kan lige så godt melde rent ud. Jeg har bestemt ikke den store tålmodighed, når det gælder teknologi. Trods mit virke som gadget-anmelder, får jeg ikke noget videre kick ud af installering af diverse elektroniske produkter. Det skal bare virke i første hug.

Så det var med en vis skepsis, at jeg lod øjnene glide henover alt i én-maskinen DCP-750CW fra Brother. Bare navnet lyder teknisk, og det indtryk fik ekstra næring, da jeg fiskede brugsanvisningen op af pakken. En fiks lille sag på 104 sider.

Som nævnt har vi her med et trådløst alt i én-produkt at gøre. "Alt" indbefatter print, kopi, scan og fotoudskrivning alt sammen i farver. Så det er ikke helt uden grund, at manualen er en tyksak.

Trådløse netværk er efterhånden en populær dille på både kontorer og i hjemmene. Det skyldes, at desktoppen så småt er ved at blive udskiftet med bærbare pc'er, så arbejdsgangen er blevet mere mobil.

Til at begynde med forsøgte jeg at udnytte det faktum, at maskinen er trådløs. Uden held. Manualen var næsten uforståelig, og jeg valgte i stedet usb-kabelet frem for at spilde tiden. Herfra gik det langt nemmere. Printeren virkede med det samme og udskrev en pæn side i en god hastighed. Ifølge Brother kan den klare op til 25 sider per minut, hvilket er fornuftigt.

Udskriv feriebillederneBrother har været så elskværdig at vedlægge en stak fotopapir, så feriebillederne kan printes ud på få sekunder. Ret smart, og igen var resultatet en meget flot billedkvalitet.

Den del af entreprisen klarede jeg på egen hånd uden hjælp fra den tonstunge brugsanvisning. Den kan sagtens undværes, da brugervenligheden på den her funktion er rigtig god.