Alm. Brand-topchef: Vi har leveret et usædvanligt flot overskud

Søren Boe Mortensen er en meget tilfreds direktør, efter at Alm. Brand har leveret regnskab for tredje kvartal onsdag morgen.

- Resultatet for tredje kvartal 2016 overgik endnu en gang vores forventninger, og samlet for de første ni måneder har vi leveret et usædvanligt flot overskud, skriver Søren Boe Mortensen, i regnskabet. Fold sammen
Læs mere
Foto: Claus Bech
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

- Resultatet for tredje kvartal 2016 overgik endnu en gang vores forventninger, og samlet for de første ni måneder har vi leveret et usædvanligt flot overskud, skriver han i regnskabet.

Selskabets resultat for årets første tre kvartaler blev et overskud på 817 mio.kr. før skat.

- Skadeforsikring bidrager med den største del af resultatet, der dog særligt er løftet af høje afløbsgevinster og få vejrligsskader. Set i forhold til de seneste års resultater, så er den store forskel, at banken igen leverer overskud, uddyber Søren Boe Mortensen og fortsætter:

- Endelig er det meget positivt, at vores kundetilfredshed er høj og fortsat øges, ligesom antallet af pluskunder i såvel forsikring som bank stiger. Det er jeg meget tilfreds med, konstaterer han i regnskabet.

Alm. Brand opjusterer forventningerne til 2016. Selskabet venter nu et resultat før skat på 900-1000 mio. kr.