Aller sælger tre magasiner

Kort efter meddelelsen om lukningen af CV og Living Design, skiller Aller sig nu af med yderligere tre magasiner.

Læs mere
Fold sammen
BådNyt, GOLFmagasinet og Jagt, Vildt & Våben er med virkning fra 1. februar solgt til JSL Publications, der også udgiver Vi med Hund og MAD&venner.

"Med købet øger vi samtidig det samlede læsertal på vores udgivelser fra i dag 214.000 til 580.000 læsere, og vel at mærke læsere med en meget præcis profil, betegnet ved deres levende interesse for madlavning, hund, golf, jagt eller sejlads," siger adm. direktør i JSL Publications, Jesper Sehested Lund til Journalisten.dk.

Som Business.dk tidligere har kunnet berette er Aller i øjeblikket ved at gennemgå samtlige titler. Formålet er at sælge eller lukke underskudsgivende og ”ikke strategiske” udgivelser.

"Jeg er meget tilfreds med, at de tre magasiners fremtid er sikret i et forlag, som har specialiseret sig i nicheudgivelser. Det er selvfølgelig vemodigt at sige farvel til et magasin som f.eks. BådNyt, der har eksisteret siden 1971, hvilket er lidt af en bedrift. Men samtidig har vi erkendt, at de tre magasiner adskiller sig væsentligt fra Aller Press’ øvrige magasinportefølje,” siger magsindirektør Pernille Aalund ifølge Mediawatch.

Læs adm. direktør Pål Thore Krosbys vurdering af Allers problemer med at udvikle nye produkter her.