Aller sælger helsemedier til pensionskæmpe

Aller Media sælger nu Detsundeliv.dk og SlankeDoktor.dk til pensionsselskabet Skandia.

Foto: Thomas Lekfeldt
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Aller Media har solgt helseportalen Detsundeliv.dk, der leverer pensions- og sundhedsløsninger til danske virksomheder, til Skandia. Salget træder i kraft den 1. november og betyder samtidig, at de nuværende medarbejdere følger med.

Detsundeliv.dk er en professionel diætistvirksomhed med tre fastansatte medarbejdere.

»Vi er glade for at salget af Detsundeliv.dk til Skandia er faldet på plads. Vi synes på mange måder, det er et rigtig godt match. Samtidig glæder vi os særligt over, at alle medarbejdere i virksomheden bevarer deres job og følger med over til Skandia,« siger kommerciel direktør hos Aller, Jesper Ulsø.

Detsundeliv.dk, som er opbygget i samarbejde med førende eksperter inden for ernæring og motion, blev lanceret i 2013 og udspringer af SlankeDoktor.dk, der har været på nettet siden 2002. Skandia overtager rettighederne til begge portaler, men viderefører kun Detsundeliv.dk.

Skandia har investeret i Detsundeliv.dk, da det flugter med selskabets strategiske satsning på digital sundhed. Tidligere på året lancerede Skandia et online forebyggelseskoncept ved navn LifeBalance og med købet af Detsundeliv.dk, opruster Skandia yderligere på den digitale front.

»Forebyggelse og sundhed er nøgleforretningsområder for Skandia, og med købet af portalen har vi sikret os et forspring – både i forhold til vores konkurrenter, men også i forhold til at kunne videreudvikle vores digitale services og koncepter til danske virksomheder,« siger kundedirektør i Skandia, Tine Kirk.