Allan Andersen ny formand for Neurosearch

På Neurosearch' ekstraordinære generalforsamling er advokat Christian Lundgren blevet valgt ind i bestyrelsen, mens Allan Andersen er blevet valgt som ny bestyrelsesformand. Det oplyser Neurosearch i en fondsbørsmeddelelse.

NeuroSearch i Ballerup klar til at blive afviklet. Fold sammen
Læs mere
Foto: NeuroSearch
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Ud over tiltrædelsen og nyvalget udtræder tidligere bestyrelsesformand i Neurosearch Thomas Hofman-Bang, der desuden er topchef i NKT, samt Anders Ullman, Ian Talmage og Morten Nielsen. Sidstnævnte var medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem.

Rammen for forandringerne i bestyrelsen blev offentliggjort med indkaldelsen til generalforsamlingen, der blev udsendt i december 2012.

- I betragtning af selskabets reducerede forretningsfokus efter indgåelse af aftalen med Teva Pharmaceutical Industries Ltd. om salget af Huntexil-projektet har bestyrelsen fundet det passende at reducere bestyrelsens størrelse fra fem til tre medlemmer, hed det i indkaldelsen.

Bestyrelsen i Neurosearch består nu af Allan Andersen, Torbjørn Bjerke og Christian Lundgren og de medarbejdervalgte bestyrelsesmedlemmer Lars S. Madsen og Mads G. Korsgaard - præcis som ventet i indkaldelsen.

/ritzau/FINANS