Allan Andersen ny formand for Neurosearch

På Neurosearch' ekstraordinære generalforsamling er advokat Christian Lundgren blevet valgt ind i bestyrelsen, mens Allan Andersen er blevet valgt som ny bestyrelsesformand. Det oplyser Neurosearch i en fondsbørsmeddelelse.

NeuroSearch i Ballerup klar til at blive afviklet. Fold sammen
Læs mere
Foto: NeuroSearch

Ud over tiltrædelsen og nyvalget udtræder tidligere bestyrelsesformand i Neurosearch Thomas Hofman-Bang, der desuden er topchef i NKT, samt Anders Ullman, Ian Talmage og Morten Nielsen. Sidstnævnte var medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem.

Rammen for forandringerne i bestyrelsen blev offentliggjort med indkaldelsen til generalforsamlingen, der blev udsendt i december 2012.

- I betragtning af selskabets reducerede forretningsfokus efter indgåelse af aftalen med Teva Pharmaceutical Industries Ltd. om salget af Huntexil-projektet har bestyrelsen fundet det passende at reducere bestyrelsens størrelse fra fem til tre medlemmer, hed det i indkaldelsen.

Bestyrelsen i Neurosearch består nu af Allan Andersen, Torbjørn Bjerke og Christian Lundgren og de medarbejdervalgte bestyrelsesmedlemmer Lars S. Madsen og Mads G. Korsgaard - præcis som ventet i indkaldelsen.

/ritzau/FINANS