Aktiemarkedet belønner Smedegaards præstation

Markedet kunne lide det positive resultat fra Mærsk, og aktierne stiger ved børsåbningen med 1,4 procent på A-aktien og 1,6 på B-aktien.

Foto: Søren Bidstrup. Nils Smedegaard Andersen, administrerende direktør for rederikoncernen A.P. Møller - Mærsk, kunne i dag præsenterer et flot regnskab.
Læs mere
Fold sammen
Markedet har taget godt imod dagens kvartalsregnskab fra A.P. Møller - Mærsk. Fire minutter efter børsåbningen onsdag er der gode takter for Mærsk-aktierne, som stiger 1,4 procent for Mærsk A-aktien og 1,6 procent på Mærsk B-aktien.

Administrerende direktør i Mærsk, Nils Smedegaard Andersen, overraskede analytikerne med en opjustering til resultatet for for hele året, så forventningerne nu lyder på et overskud på 20 milliarder kroner mod tidligere 18,5 milliarder kroner.Det er en positiv udvikling i verdens største containerrederi Maersk Line, der er hovedårsagen til dagens opjustering. Her landede overskuddet på 3,1 milliarder kroner i tredje kvartal, mens markedet havde ventet et overskud på 2,4 milliarder kroner.