Agnes Cupcakes i pengenød

Dårlig omtale i forbindelse med den store kontrakt-sag har sendt den populære kageproducent mod konkursens rand.

Kristian Vangsgaard i Agnes Cupcakes butikken i Sværtegade. Fold sammen
Læs mere
Foto: LISELOTTE SABROE
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

En lidt for kreativ omgang med de ansattes rettigheder kan nu ende med at tage livet af kagekæden Agnes Cupcakes. Selskabet endte i slutningen af 2011 i en gevaldig mediestorm, hvor anklagerne lød på, at kageproducenten havde sine ansatte på kontrakt under slavelignende forhold.

Det skriver Dagbladet Børsen.

"Vores ejere blev skræmte af alt det, der er foregået i medierne, og de vil ikke komme med flere penge. Derfor står vi her og skal videre med virksomheden, og vi er i gang med at få nogle nye investorer ind," siger Kristian Vangsgaard.Den administrerende direktør blev selv en meget centralt del af stormen omkring Agnes Cupcakes, da han gjorde sig uheldigt bemærket med udtalelser om, at hans ansatte var "Wannabe reality-tv-stars."

Agnes Cupcakes har skiftet navn til Driftsselskabet af 14.10.2010, og har selv bedt om at komme under rekonstruktion i Skrifteretten ved Sø- og Handelsretten, men alligevel regner Kristian Vangsgaard med, at en afklaring på selskabets fremtid snart er fundet.

"Det er der måske allerede i næste uge. Det handler om at finde den rigtige investor, som forstår at drive det rigtige koncept som det her med den udvikling, det skal gå igennem. Vi er meget innovative, og det er jeg sikker på, at de her investorer vil kunne bruge i deres virksomhed," siger Kristian Vangsgaard.