AGF venter nyt dundrende underskud i 2014/15

Efter nedrykningen fra superligaen venter selskabet bag fodboldklubben AGF, Aarhus Elite, et dundrende underskud i regnskabsåret 2014/15 - dog bliver det mindre end tidligere antaget, skriver fremgår det af selskabets årsregnskab for 2013/14.

I det netop afsluttede regnskabsår for 2013/14 blev det til et underskud for AGF før skat på 18,7 mio kr. mod minus 6,6 mio. året før. Fold sammen
Læs mere
Foto: Axel Schütt
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Aarhus Elite vurderer, at AGF’s nedrykning til NordicBet Ligaen medfører et samlet tab af indtægter på ca. 20-25 mio. kr. Dette, i sammenhæng med de usikkerheder, der er forbundet med en sæson i NordicBet Ligaen, betyder, at Selskabet for det kommende regnskabsår forventer et underskud i størrelsesordenen 24-27 mio. kr. Dette er en forbedring ift. det i juni meddelte forventede underskud på 27-32 mio. kr., skriver Aarhus Elite.I det netop afsluttede regnskabsår for 2013/14 blev det til et underskud før skat på 18,7 mio kr. mod minus 6,6 mio. året før.

Selskabets ledelse vurderer endvidere, at selskabet, forudsat at selskabet får gennemført en emission, har sikret finansieringen af likviditetsbehovet for 2014/15.

- Der foreligger forhåndstilkendegivelser fra investorer, der underbygger ledelsens forudsætninger om, at emissionen gennemføres som planlagt, tilføjes det.