AGF-ejer kæmper videre med genoprejsning

Arbejdet med selskabets nødvendige emission forløber planmæssigt, lyder det kortfattet fra Aarhus Elite.

AGF-spillerne har i efteråret leveret svingende resultater. Alligevel fastholder selskabet bag fodboldklubben forventningerne for året. Fold sammen
Læs mere
Foto: Axel Schütt
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

I en kortfattet og talløs kvartalsmeddelelse for regnskabsårets første kvartal fastholder Aarhus Elite, der er det børsnoterede selskab bag fodboldklubben AGF forventningerne til hele året og oplyser, at arbejdet med selskabets nødvendige emission forløber planmæssigt.

- Starten på sæsonen har pointmæssigt været svingende, og med adskillige bejlere til de to oprykningspladser understreger det, at NordicBet ligaen er stærkere og mere spændende end nogensinde før. Med fastholdelsen af et stærkt sportsligt setup og den gennemførte styrkelse af den sportslige ledelse siden nedrykningen i maj, arbejdes der hårdt på at realisere målsætningen om oprykning til Superligaen i 2015, skriver Aahus Elite om de sportslige resultater, der placerer klubben som nr. 5 i Nordicbet ligaen (tidl. 1. division, red.).

Om emissionen oplyser selskabet, at prospekt ventes offentliggjort i løbet af november, og udbuddet af nye aktier forventes gennemført i november/december.

Selskabets resultat i regnskabsårets første kvartal (1. juli - 30. september 2014) svarer til forventningerne, og derfor fastholdes prognosen til årets resultat på "et underskud i størrelsesordenen 24-27 mio. kr."

AGF har på femtepladsen otte point op til Viborg og Lyngby, der indtager de to oprykningsgivende placeringer i toppen af tabellen. Der resterer 20 runder.