Afløser for Samariten klar

En afløser for det svenske ambulancefirma Samariten gør klar til at byde på ambulancekørsel på dele af Sjælland og Lolland-Falster.

Læs mere
Fold sammen
Det skriver Sjællandske.

- En af investorerne fra Samaritens bagland har muligvis interesse i at etablere et ambulancefirma i Danmark, men vedkommende vil ikke ind og byde på hele regionen. Han vil have et mindre område.

Det fortæller Jørn-Ole Didriksen til Sjællandske. Han er gået fra at være kortvarig personalechef hos Samariten til nu at være rådgiver for den investor, der planlægger at rykke ind på det sjællandske ambulancemarked.

Også Samaritens tidligere pressechef Arne Schmidt Møller, og en svensk sygeplejerske, Pernille Olsson, er med i planlægningen for den nye ambulanceoperatør, hvis identitet formentlig først afsløres i slutningen af februar, skriver Sjællandske.

Foruden interesse for kørsel på Lolland-Falster grundet den kommende Femern-forbindelse er Korsør, Slagelse, Sorø og Ringsted-områderne interessante, fordi der ligger et stort hospital, oplyser Jørn-Ole Didriksen til avisen.