Adidas-direktør ind i Arlas topledelse

Arla Foods har udnævnt Adidas-direktør Natalie Knight som ny finansdirektør. Hun er første kvinde i koncernledelsen.

Arla Foods glæder sig over udnævnelsen af Natalie Knight som ny koncern finansdirektør og medlem af koncernledelsen i Arla Foods fra januar 2016. PR-foto.
Læs mere
Fold sammen

Arlas nye finansdirektør Natalie Knight kommer fra en stilling som senior vicepresident for finanser i Adidas-koncernen. Hun er den første kvinde nogensinde, der rykker ind i Arlas koncernledelse.

Natalie Knight, der i dag er næstkommanderende i Adidas finansafdeling, afløser Frederik Lotz, der tidligere på året forlod Arla, til fordel for et job i Holland.

Fra 1. januar skal Natalie Knight styre finanserne i Arla, der et af verdens største mejeriselskaber med en årsomsætning på 73 milliarder kr.

»Natalie har mange års erfaring i præstationsledelse i en global virksomhed med hurtigt omsættelige forbrugsgoder. Hun har stærke kompetencer inden for ledelse, kommunikation og investor-relationer. Jeg ser frem til at byde Natalie velkommen til Arla«, siger Peder Tuborgh, CEO i Arla.

Natalie Knight stammer fra Seattle i USA og har en bachelorgrad i Business og tysk fra University of Arizona. I 1992 flyttede hun til Tyskland for at gøre sin masteruddannelse i økonomi færdig.

Natalie Knight har 15 års erfaring med investor-relationer fra sin tid hos Bankgesellschaft Berlin, BASF og Adidas.

I 1999 blev hun ansat i Adidas-koncernen i 1999 og har varetaget en række ledende økonomistillinger. Natalie Knight har blandt andet været Vice President of Investor Relations og Mergers and Acquisitions, CFO for Adidas i Nordamerika, koncernens største datterselskab, og Senior Vice President for Brand and Sales Finance.

Natalie Knight er gift og har en datter på 11 år.

Ud over ansvaret for Arlas finans- og juridiske funktioner får hun også det globale IT-ansvar.

Arlas koncernledelse har en koncernledelse på ni med Peder Tuborgh i spidsen. Natalie Knight bliver den tredje udlænding i toppen af mejerikoncernen.

De to øvrige er hollænderen Henri De Sauvage Nolting, der er Executive Vice President, og svenskeren Ola Arvidsso, der er HR-direktør.

Her er Arlas nye finansdirektør: