Adidas-direktør ind i Arlas topledelse

Arla Foods har udnævnt Adidas-direktør Natalie Knight som ny finansdirektør. Hun er første kvinde i koncernledelsen.

Arla Foods glæder sig over udnævnelsen af Natalie Knight som ny koncern finansdirektør og medlem af koncernledelsen i Arla Foods fra januar 2016. PR-foto. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Arlas nye finansdirektør Natalie Knight kommer fra en stilling som senior vicepresident for finanser i Adidas-koncernen. Hun er den første kvinde nogensinde, der rykker ind i Arlas koncernledelse.

Natalie Knight, der i dag er næstkommanderende i Adidas finansafdeling, afløser Frederik Lotz, der tidligere på året forlod Arla, til fordel for et job i Holland.

Fra 1. januar skal Natalie Knight styre finanserne i Arla, der et af verdens største mejeriselskaber med en årsomsætning på 73 milliarder kr.

»Natalie har mange års erfaring i præstationsledelse i en global virksomhed med hurtigt omsættelige forbrugsgoder. Hun har stærke kompetencer inden for ledelse, kommunikation og investor-relationer. Jeg ser frem til at byde Natalie velkommen til Arla«, siger Peder Tuborgh, CEO i Arla.

Natalie Knight stammer fra Seattle i USA og har en bachelorgrad i Business og tysk fra University of Arizona. I 1992 flyttede hun til Tyskland for at gøre sin masteruddannelse i økonomi færdig.

Natalie Knight har 15 års erfaring med investor-relationer fra sin tid hos Bankgesellschaft Berlin, BASF og Adidas.

I 1999 blev hun ansat i Adidas-koncernen i 1999 og har varetaget en række ledende økonomistillinger. Natalie Knight har blandt andet været Vice President of Investor Relations og Mergers and Acquisitions, CFO for Adidas i Nordamerika, koncernens største datterselskab, og Senior Vice President for Brand and Sales Finance.

Natalie Knight er gift og har en datter på 11 år.

Ud over ansvaret for Arlas finans- og juridiske funktioner får hun også det globale IT-ansvar.

Arlas koncernledelse har en koncernledelse på ni med Peder Tuborgh i spidsen. Natalie Knight bliver den tredje udlænding i toppen af mejerikoncernen.

De to øvrige er hollænderen Henri De Sauvage Nolting, der er Executive Vice President, og svenskeren Ola Arvidsso, der er HR-direktør.

Her er Arlas nye finansdirektør: