AB Inbev udskyder deadline for Sabmiller-tilbud

AB Inbev har fået udskudt deadlinen for fremsættelse af et formelt tilbud på købet af Sabmiller til 4. november, oplyser de to bryggerigiganter i en meddelelse.

AB Inbev har fået udskudt deadlinen for fremsættelse af et formelt tilbud på købet af Sabmiller til 4. november. Fold sammen
Læs mere
Foto: DANIEL KARMANN

Deadlinen for et formelt tilbud udløb onsdag, men de to bryggerier har fået den udsat til 4. november for at kunne fortsætte arbejdet. Ved den deadline skal AB Inbev enten fremsætte et formelt tilbud eller trække sig fra en eventuel handel.

Et formelt tilbud vil ifølge dagens meddelelse kræve enstemmig opbakning fra Sabmillers bestyrelse samt bryggeriets to største aktionærer, Altria og Bevco, og AB Inbevs egne storaktionærer.

Bryggerierne bekræfter desuden den "principielle aftale", der er indgået mellem de to bestyrelser, og AB Inbev har efter en gennemgang af Sabmillers bøger godkendt bryggeriets tilstand. AB Inbev har tilbudt 44 pund. per aktie for Sabmiller samt mulig betaling i aktier til en del af Sabmillers storaktionærer.

Financial Times kan desuden berette, at AB Inbev har hyret Lazard og Barclays til at rådgive bryggeriet i forbindelse med opkøbet og de frasalg, som menes at være nødvendige for at få myndighedernes velsignelse til opkøbet.