Aarsleff på vej til at indgå rammeaftale med Aarhus Vand

Per Aarsleff venter inden for nærmest fremtid at indgå en rammeaftale med Aarhus Vand A/S om fornyelse af vand- og spildevandsledninger ved opgravning samt drift af vand og spildevand til en samlet værdi af 420 mio. kr.

Foto: ERIK JEPSEN
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Per Aarsleff venter inden for nærmest fremtid at indgå en rammeaftale med Aarhus Vand A/S om fornyelse af vand- og spildevandsledninger ved opgravning samt drift af vand og spildevand til en samlet værdi af 420 mio. kr. Arbejdet løber i perioden fra 1. januar 2016 til 31. december 2021.

Det fremgår af en meddelelse fra Per Aarsleff torsdag.

I august underskrev Aarsleff rammeaftaler med Favrskov Spildevand A/S, Odder Spildevand A/S og Aarhus Vand A/S om opgravningsfri fornyelse af spildevandsledninger i de tre forsyningsområder. De tre kontrakter har en værdi af 150 mio. kr. og løber ligeledes fra 2016 til 2021.

- Samlet forventes alle fire rammeaftaler at have en værdi af 570 mio. kr. Aftalerne betyder blandt andet, at Aarsleff og Aarhus Vand A/S fortsætter det mangeårige samarbejde omkring både opgravning og No-Dig. Aftalerne er en del af en partneringaftale, hvor Favrskov Spildevand A/S, Odder Spildevand A/S og Aarhus Vand A/S gennemfører et fælles rammeaftaleudbud, skriver Per Aarsleff.