Aarsleff på vej til at indgå rammeaftale med Aarhus Vand

Per Aarsleff venter inden for nærmest fremtid at indgå en rammeaftale med Aarhus Vand A/S om fornyelse af vand- og spildevandsledninger ved opgravning samt drift af vand og spildevand til en samlet værdi af 420 mio. kr.

Foto: ERIK JEPSEN

Per Aarsleff venter inden for nærmest fremtid at indgå en rammeaftale med Aarhus Vand A/S om fornyelse af vand- og spildevandsledninger ved opgravning samt drift af vand og spildevand til en samlet værdi af 420 mio. kr. Arbejdet løber i perioden fra 1. januar 2016 til 31. december 2021.

Det fremgår af en meddelelse fra Per Aarsleff torsdag.

I august underskrev Aarsleff rammeaftaler med Favrskov Spildevand A/S, Odder Spildevand A/S og Aarhus Vand A/S om opgravningsfri fornyelse af spildevandsledninger i de tre forsyningsområder. De tre kontrakter har en værdi af 150 mio. kr. og løber ligeledes fra 2016 til 2021.

- Samlet forventes alle fire rammeaftaler at have en værdi af 570 mio. kr. Aftalerne betyder blandt andet, at Aarsleff og Aarhus Vand A/S fortsætter det mangeårige samarbejde omkring både opgravning og No-Dig. Aftalerne er en del af en partneringaftale, hvor Favrskov Spildevand A/S, Odder Spildevand A/S og Aarhus Vand A/S gennemfører et fælles rammeaftaleudbud, skriver Per Aarsleff.