Aarhus-rigmand trækkes ind i Hummel-sag

Den aarhusianske rigmand Claus Hommelhoff, der har stiftet Formuepleje, trækkes nu ind i sagen om fyringen af Hummel-direktør Søren Schriver. Hummels ejer Christian Stadil anklager Hommelhoff for at have forsøgt at dække over Schrivers ejendomshandel, som er centrum for direktørfyringen. Hommelhoff svarer igen med trussel om injuriesøgsmål.

Claus Hommelhoff, stifter af Formuepleje, trækkes nu ind i Hummel-sagen. Fold sammen
Læs mere
Foto: Scanpix Danmark Pressemateriale
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den meget offentlige bortvisning af Hummel-direktør Søren Schriver får nu udviddet sit persongalleri med Formueplejes stifter, rigmanden Claus Hommelhoff. Det skriver Børsen.

Omdrejningspunktet i bortvisningssagen er en ejendomshandel. Ifølge Christian Stadils udlægning ville Hummels nu forhenværende direktør investere i ejendommen, som Hummel senere skulle leje sig ind i, og lave en klækkelig gevinst. Søren Schriver afviser at have handlet andet end loyalt over for Hummel.

Claus Hommelhoff kommer ind i billedet umiddelbart efter Schrivers bortvisning, hvor han ifølge Børsens oplysninger har foregivet at være interesseret i at investere i ejendommen, hvilket ville underbygge Søren Schrivers forklaring om, at hans selskab aldrig skulle eje bygningen, men blot hjælpe med at finde danske medinvestorer.

Christian Stadil ser det dog som om Claus Hommelhoff forsøger at skabe et alibi for Søren Schriver.

»Enten drejer det sig om en meget loyal, god ven, der måske ikke er så begavet, eller også drejer det sig om medvirken til en kriminel handling. Jeg håber for ham, at han er blevet manipuleret til det her og i misforstået loyalitet er gået frem og har givet det alibi, som er fuldstændig grotesk, for ellers er det meget alvorligt for ham,« siger Christian Stadil til Børsen.

Claus Hommelhoff svarer igen på Stadils beskylninger med en trussel om et søgsmål:

»Min advokat anbefaler mig kraftigt at sagsøge Christian Stadil for injurier, og det overvejer jeg, men derudover har jeg ikke nogen kommentarer,« siger han.

Du kan læse Business.dks opsummering af Hummel-sagen her.